Dykning i Khao Lak - Thailand - Liveaboardturer och dagsturer till Similan öarna andaman nangnuan dyplatser
dagliga dykutfärder PADI dykkurser Instruktörs-kurser

Dykning i Khao Lak - Liveaboards och dagsturer till Similan öarna

Sea Dragon Dive Center: 20 years in Khao Lak5 stjärnigt PADI IDC Center som erbjuder dykresor från Khao Lak - Thailand Liveaboards och dagsturer till Similan öarna, Surin öarna, Koh Bon, Koh Tachai och Richelieu Rock

Vi specialiserar oss på liveaboards, vi erbjuder ett unikt val mellan två olika båtar och sex olika liveaboardturer till öarna i det Andamanska havet, anpassade för alla smaker och budgeter.

 

SEA DRAGON ÄGER OCH DRIVER PERSONLIGEN BÅDA VÅRA TVÅ LIVEABOARD BÅTAR

 

Besök de världsberömda Similan öarna och se de otroliga kontrasterna mellan öarnas vidsträckta korallrev med dess variation och rikedom av marint liv och de enorma granitformationerna som under ytan skapar fantastiska dykplatser med tunnlar, grottor och djupa kanjoner.

Här finns det dessutom alltid en chans att se fisk av större storlek så som mantor och valhaj, detta tillsammans med öarnas kritvita stränder och de kritallklara vattnet är vad som fått Similan öarna att förtjäna titeln som en av världens tio bästa dykdestinationer.

På vårt dykcenter i Khao Lak erbjuder vi samtliga av PADIs dykkurser, vare sig du är intresserad av att vidareutbilda dig eller om du aldrig testat dykning förut och vill pröva för första gången. Vi kan också erbjuda fyra olika dagturer: Våra närliggande tennmuddringsvrak, vårt lokala lastfartygsvrak och vårt husrev. Om du har ont om tid kan vi ven arrangera varierade dagturer till Similan arna, Koh Bon, Koh Tachai och Richelieu Rock.

Och när du inte dyker finns det flera utflykter att välja på, till exempel elefantridning i djungeln eller ett besök till ett av våra många vattenfall, trekking i nationalparken Khao Sok eller en båttur i Phang Nga buken med sina unika kalkstensformationer.

 

SEA DRAGON'S DYKCENTER I KHAO LAK

Sea Dragon Dive Center ligger i den norra, lugnare delen av KhaoLak, mittemot The Sands Khao Lak och The Leaf Khao Lak (tidigare Andaburi Resort). Vi spenderade ett helt år till att designa och bygga vårt nya hem, och det har varit en otrolig succé, med mer utrymme, bättre och fler faciliteter och trevligare omgivning än tidigare. Den utvidgade entrén ger ett luftigt intryck och det är den största fasaden till ett dykcentersom vi känner till.

Vår pool ligger precis framför entrén, så om du har tid innan din tur avgår kan du lämna baggaget i vårt gästförråd och ta ett dopp. Efteråt kan du ta en dusch i våra badrum och ta en kopp gratis kaffe eller te för att sedan äta middag på Tiffy’s Café bredvid. När stunden är kommen tar vår taxi dig och dina medresenärer ner till hamnen så ni kan starta er liveaboard. 

Hoppas att vi ses snart – du kommer få ett varmt välkomnande, som alltid.


   

Postadress: 5/51 Mu 7, Khao Lak,
A. Takua Pa, Phang Nga 82220, Thailand
Telefon:  +66 (0)76 485 420, Fax: +66 (0)76 485 418
Kontakt

 

PADI 5 STAR IDC Center

S-18005

SSS RECO CHAMBER

Bronze Member

DAN SUPPORTER

DS-0213

THAILAND DIVING
ASSOCIATION member

TAT LICENSE
34/00180
Shark Guardian
SHARK GUARDIAN
DIVE CENTER
facebook
   

Dyklänkar - Senast uppdaterad 27 September 2014 - Web design by Andaman